Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Zbroja dla Wojownika

Yoshe92

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

80982857040239604090.jpg37568347382726468287.jpg

Cześć wszystkim dziś mam do opublikowania nowy pancerz dla wojownika wraz z kaskiem

Link do pobrania

http://www.mediafire.com/?8v8hq8obmaeh2hz

Skan :

https://www.virustotal.com/url/ddd9d0f8c5e5f91878a66c52627d8fe7aa07843a32723ae886231b690682ebf3/analysis/1347481298/

Źródło

epvp

Opublikowano

nie podoba mi się ta zbroja już wgl nie przypomina metin2 tylko jakiegoś Gothic/a czy chu* wie co

Słowa te nigdy nie zginą choć sam prawie raz umarłem

Choć bym miał się sam ukrywać, moje słowa w net wypłyną

Będą walczyć gdy w ukryciu zajmę się swoją rodziną

Opublikowano

Na wejściu przepraszam Jeżeli masz mniej niż 13 lat nie czytaj !

Przepraszam Administracje za przekleństwa i innych użytkowników.

--------------------------------

Do chuja pana kurwa mać nie zmieniajcie tego Metina do kurwy nędzy w wowa kurwa wszystko z wowa kradniecie chociaż pytacie się kurwa wowa administracji czy możecie ? Kurwa nie nie możecie więc dajcie sobie spokój Metin pozostaje Metinem do chuja pana.

Jeszcze tylko dla wojownika a gdzie inne 3 postacie kurwa pytam się gdzie chuj ich strzelił ? Jeszcze ta zbroja wygląda jak by ...

Oszczędzę sobie kurwa słów. Po co robicie te tematy kurwa zrób coś porządnego a nie jedna zbroja i tylko dla woja -,-

Jeszcze raz przepraszam ale mnie to wkurza. Metin pozostaje Metinem zrozumcie to !

Opublikowano

Nie wiem czy wiesz jeśli można edytować takie rzeczy to i można robić jeśli się nie podoba to nie musisz czytać tego jest to rzecz oczywista więc jaki problem

Opublikowano

Na wejściu przepraszam Jeżeli masz mniej niż 13 lat nie czytaj !

Przepraszam Administracje za przekleństwa i innych użytkowników.

Do chuja pana kurwa mać nie zmieniajcie tego Metina do kurwy nędzy w wowa kurwa wszystko z wowa kradniecie chociaż pytacie się kurwa wowa administracji czy możecie ? Kurwa nie nie możecie więc dajcie sobie spokój Metin pozostaje Metinem do chuja pana.

Jeszcze tylko dla wojownika a gdzie inne 3 postacie kurwa pytam się gdzie chuj ich strzelił ? Jeszcze ta zbroja wygląda jak by ...

Oszczędzę sobie kurwa słów. Po co robicie te tematy kurwa zrób coś porządnego a nie jedna zbroja i tylko dla woja -,-

Jeszcze raz przepraszam ale mnie to wkurza. Metin pozostaje Metinem zrozumcie to !

chuj, kurwa. masz tourette'a ?

@top

zbroja bardzo słaba, do tej gry nie pasuje

umarł

Opublikowano

chuj, kurwa. masz tourette'a ?

No ale co chcesz, przecież mówi prawdę.

@topic

Zbrojka nieciekawa niestety.

1351279892-U721655.jpg
  • 3 miesiące temu...
  • 3 tygodnie później...
  • 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...